12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportCANDIDAŢII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Iaşi: Tomaşeschi Sava Dragomir şi afacerea Palas

CANDIDAŢII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Iaşi: Tomaşeschi Sava Dragomir şi afacerea Palas

Tomaşeschi Sava Dragomir candidează din partea ARD pentru un loc în Camera Deputaţilor.

Citeşte ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDAŢII din judeţul IAŞI

CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETĂ a candidaţilor la Senat şi Camera Deputaţilor pentru fiecare judeţ. Vezi cine sunt CANDIDAŢII LA PARLAMENTARE din colegiul tău!

CRITICI şi COTROVERSE

– În 2011, politicianul a reuşit să iasă de sub urmărire penală în dosarul Igori Istrati. Tomaşeschi era acuzat atunci că ar fi avut o Iegătură directă cu Istrati, un basarabean pus sub învinuire pentru că în 2010 ar fi  cerut 100.000 de euro pentru aranjarea emiterii unui titlu de proprietate.

Istrati a primit patru ani de închisoare.

– Numele fostului prefect al judeţului Iaşi mai este legat şi de afacerea Palas. Cu toate că anul acesta trei complete e judecată au decis că realizarea ansamblului urbanistic Palas în zona Palatului Cultural din Iaşi este ilegală, construcţiile au continuat. Un consiliu local a făcut ca afacerea să iasă din ilegalitatea după ce a aprobat trecerea din domeniul public în cel privat a terenului pe care se află ansamblul. Legitimitatea consiliului a fost conferită de prezenţa unui reprezentant al prefecturii conduse de Tomaşeschi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă