12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportBoc acuză "show-ul mediatic" făcut de PSD-PNL în cazul Nicolescu

Boc acuză “show-ul mediatic” făcut de PSD-PNL în cazul Nicolescu

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a acuzat vineri, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul partidului, “show-ul mediatic” făcut de PSD şi PNL în legătură cu cercetarea preşedintelui CJ Argeş, care urmăreşte să pună presiune politică pe procurori şi subminează credibilitatea României, potrivit Mediafax.Emil Boc a susţinut că “justiţia este independentă şi aşa trebuie să rămână”. El a susţinut că PDL, indiferent despre cine a fost vorba, nu s-a amestecat în actele de justiţie şi a respectat orice decizie a acesteia.

Boc a precizat că solicită acelaşi lucru şi PSD şi PNL. “Alianţa socialistă PSD-PNL acţionează ca o alianţă împotriva justiţiei”, a mai declarat liderul PDL, referindu-se la cazul preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, şi a acuzat cele două partide că exploatează mediatic şi politic o acţiune normală a justiţiei, înercând să manipuleze opinia publică.

El a precizat, de asemenea, că PDL respinge ferm orice acuzaţie a PSD şi PNL de implicare în acest caz. Premierul a mai acuzat PSD şi PNL că, prin “circul mediatic” pe care îl fac, riscă să submineze credibilitatea României şi a justiţiei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă