22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportBaconschi, Videanu, Negoiţă, Barbu, Boagiu vor face parte din echipa de campanie...

Baconschi, Videanu, Negoiţă, Barbu, Boagiu vor face parte din echipa de campanie a PDL

Senatorul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri, că din echipa sa de campanie la nivel naţional vor face parte Teodor Baconschi, Adriean Videanu, Liviu Negoiţă, Sulfina Barbu şi Anca Boagiu, potrivit Mediafax.

Întrebat în legătură cu cine va face parte din echipa de campanie electorală a PDL, Vasile Blaga, şeful campaniei partidului pentru alegerile locale, a precizat că a vorbit cu o serie de colegi şi că toţi au acceptat.

“Am vorbit cu o serie de colegi şi mă bucur că toţi au acceptat, va face parte şi domnul Baconschi, va face parte domnul Videanu, Negoiţă va face parte, Sulfina Barbu şi Anca Boagiu. Sunt în faza finală să creionez această echipă”, a spus Blaga.

Blaga a adăugat că el va conduce campania la nivel naţional a partidului şi se va implica direct în organizarea tuturor mitingurilor regionale, dar că fiecare organizaţie judeţeană are propriul staff de campanie.

Blaga a mai spus că echipa de campanie la nivel naţional îşi va desfăşura activitatea în Aleea Modrogan.

Vasile Blaga a fost desemnat, luni, de BPN al PDL, să fie coordonatorul campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale, a anunţat Emil Boc.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a precizat că, la fel ca în cazul tuturor campaniilor electorale precedente, Vasila Blaga va conduce şi campania partidului pentru alegerile locale din acest an.

 

Cele mai citite

Dispută Brazilia-Israel: Președintele Lula da Silva și-a revocat ambasadorul de la Tel Aviv

Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva l-a revocat pe ambasadorul său în Israel și l-a trimis în calitate de reprezentant special la Geneva,...

FACIAS: Criza transplanturilor se agravează

Unul din trei români care așteaptă un transplant este condamnat la moarte, spune Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS). „Din 2020 până în...

Spondiloza cervicală: ce este, cum afectează coloana vertebrală și care sunt opțiunile de tratament

Spondiloza cervicală poate fi cauzată de mai multe lucruri, dar cel mai adesea este legată de îmbătrânire. Discurile și articulațiile gâtului sunt afectate încet,...
Ultima oră
Pe aceeași temă