33.8 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăInternaționalUn bărbat cu permisul suspendat a intrat într-o audiere online la instanță...

Un bărbat cu permisul suspendat a intrat într-o audiere online la instanță în timp ce conducea

Un judecător din Michigan a rămas surprins când un bărbat care a fost acuzat că a condus cu permisul suspendat a apelat la o ședință de judecată virtuală, în timp ce se afla la volanul unei mașini, potrivit stirileprotv.ro.

Avocatul din oficiu s-a prezentat la tribunal, iar barbatul s-a alăturat audierii printr-o conferință zoom. Judecătorul a fost uimit de ceea ce a văzut așa că l-a întrebat: „Domnule Harris, conduceți?”, potrivit Yahoo News.

Bărbatul a spus că era în drum spre medicul său de familie pentru că avea o urgență medicală: „De fapt, mă duc la cabinetul medicului meu. Lasă-mă o secundă. Parchez chiar acum”.

Judecătorul a fost nevoit să se uite la transmisiunea video și să aștepte cu inima la gât ca bărbatul să-și parcheze mașina.

Odată începută procedura, avocatul lui bărbatului i-a cerut judecătorului o amânare a procesului pentru „patru săptămâni, dacă instanța va permite”.

„Ok, poate că nu înțeleg ceva. Acesta este un caz privind conducerea cu permisul suspendat. Și el mai devreme era la volan, deși nu are permis. Nici măcar nu știu de ce ar face asta. Așadar, cauțiunea inculpatului este revocată în acest caz”, i-a spus judecătorul avocatului.

El i-a ordonat bărbatului să se predea la închisoarea din Washtenaw County până la ora 18.00 în acea zi.

De ce merge Dănuț Lupu la închisoare. Explicațiile instanței

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile închisoare, după ce a fost prins de două ori conducând fără permis, judecătorii fiind obligaţi să-i aplice o pedeapsă cu executare.

Decizia anunţată ieri de Curtea de Apel Bucureşti are legătură cu faptul că Dănuţ Lupu era recidivist, iar judecătorii au fost nevoiţi să-i aplice o pedeapsă cu executare, scrie Agerpres.

Prima abatere – Dănuţ Lupu invocă un prieten cu problemele medicale

În dimineaţa zile de 23 octombrie 2017, Dănuţ Lupu se deplasa de la Slănic Moldova spre casă la volanul unui autoturism BMW X5, fiind însoţit de un prieten. Când trece prin judeţul Vrancea, fostul fotbalist produce un accident auto pe DN2 E85, soldat cu pagube materiale. Un echipaj de la Poliţia Rutieră soseşte la locul accidentului, îl legitimează pe şofer şi constată că avea permisul de conducere anulat încă din anul 2001.

Este trimis în judecată, iar în timpul procesului susţine că maşina aparţinea prietenului său, iar el a preluat conducerea autovehiculului, deoarece amicului i se făcuse rău.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 852: Țara vecină anunță întreruperi de curent pe întreg teritoriul

Ucraina prevede întreruperi parţiale de curent electric pe tot parcursul zilei de astăzi în întreaga ţară, a anunţat operatorul Ukrenergo, explicând că reţeaua cunoaşte...

Cod portocaliu de caniculă în Capitală și 7 județe. HARTA

Şapte judeţe şi Capitala se află astăzi sub avertizare Cod portocaliu de caniculă, fiind prognozate temperaturi de 35 - 37 de grade. De asemenea, valul...

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă