19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportAntonescu: Există ceva mai dizgraţios decât Băsescu - "fauna" sa de consilieri

Antonescu: Există ceva mai dizgraţios decât Băsescu – “fauna” sa de consilieri

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seară că există ceva şi mai “dizgraţios” şi mai “antidemocratic” decât preşedintele Băsescu, şi anume “fauna” sa de consilieri, potrivit Newsin.

“Am constat că, de la dl. Lăzăroiu pornind şi până la alţi domni, există ceva mai dizgraţios decât preşedintele ţării şi mai antidemocratic decât preşedintele ţării. Şi anume, această faună constituită din consilierii prezidenţiali ai lui Băsescu”, a declarat Antonescu, la Realitatea TV, într-o emisiune având ca temă Strategia Naţională de Apărare, în care campaniile de presă la comandă şi presiunea acestei bresle asupra instituţiilor statului sunt incluse la capitolul vulnerabilităţi.

Antonescu s-a arătat preocupat şi de faptul că, după încheierea mandatului preşedintelui, consilierii săi vor fi percepuţi ca intelectuali ai ţării. “Mă doare sufletul pentru că, aşa cum ştim noi în România, că după ce se va termina şi cu acest domn Băsescu, aceşti domni vor fi primiţi pe uşa din faţă în lumea bună, chipurile intelectuală şi de bun gust din România”, a mai adăugat liderul liberal.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă