22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 12-18 mai

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 12-18 mai

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 12 – 18 mai, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Capricornul traieste o experienta deloc inedita pentru el. As spune chiar ca li se intampla ceva cu care sunt obisnuiti, ceva care, evident ii va pune pe viteza a sasea, daca se mai poate.

Asa se face ca totul acum este pregatit, gandit, planuit in amanunt, referitor la unele activitati la casa de vacanta sau chiar la lucrarile agricole de prin gradina proprie. Fac drumul concentrati pe ceea ce trebuie sa execute, dar pana la urma, ca tot e weekend si lumea mai sta pe acasa, iata ca apar alte oportunitati care-i pun sa schimbe in majoritatea lor planurile minutios infaptuite.

Daca nu au vrut decat sa culeaga ceva fructe sau legume de sezon, iata ca vin niste intreprinzatori cu un pret de superoferta ce se angajeaza sa le tencuiasca sau sa se indeletniceasca cu alta activitate prin gospodaria dvs. decat ceea ce ati stabilit. Nu-i rau nimic in asta, dar oricat ar fi de atragator pretul, tot veti face cheltuieli neprevazute, iar asta pe un Capricorn il scoate din minti. Noroc ca beneficiati de un anturaj placut, destins care stie sa faca si haz de necaz, lucru care va va scoate din tensiunea cu care sunteti obisnuiti sa lucrati.

Incepand de luni pana pe marti sa stiti ca in familia dvs. spre deosebire de tot ce vi se intampla in anturaj, apare ceva discordie, se pare ca nu va mai intelegeti cu copilul, in general fiind afectate relatiile cu cei mai tineri sau mai batrani decat dvs., dvs. Capricornilor sunteti greu de multumit acum, greu vi se poate face pe voie, vorbele pe un ton ridicat nefiind excluse. Dar asta nu va afecteaza prea mult, va trece repede supararea, daca gasiti pe cineva care sa va asculte si sa va impartaseasca dreptatea.

Dar daca este ceva care sa va tulbure cu adevarat linistea, care sa va ingrijoreze chiar, asta va fi pe joi, vineri, cand o povara considerabila de natura financiara va trebui s-o depasiti. De aici apar discutii lungi cu partenerul sau cu rudele din partea acestuia care se pare au luat mai mult decat li se cuvenea dintr-o afacere de familie.

Cel mai bine este sa va consultati cu un avocat inainte de a face acuzatii grave, asa scoase la nervi, nu de alta dar s-ar putea sa ajungeti in justitie pentru asta, iar atunci paguba ar putea fi si mai mare. Sanatatea – agitatia este la ea acasa, iar banii se aduna putin cate putin.

Pentru alte zodii daţi click pe Horoscopul Săptămânii 12 – 18 mai

Cele mai citite

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din estul României

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din unele regiuni ale unor țări europene, inclusiv în estul României, susține un raport publicat de Centrul Euro-Atlantic pentru...

Neil Lennon, instalat oficial la Rapid! Mesajul transmis suporterilor de Dan Șucu

La o zi de la victoria cu FCSB, Rapid a oficializat numirea nord-irlandezului Neil Lennon în funcția de antrenor principal. „Suntem încântaţi să anunţăm numirea...

Nicuşor Dan promite înlocuirea a 280 de km de reţea de termoficare, reabilitarea a 5 poduri şi pasaje şi achiziţionarea de noi tramvaie

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a prezentat luni priorităţile pentru un al doilea mandat, printre care se numără înlocuirea a 280 de kilometri de reţea...
Ultima oră
Pe aceeași temă