13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BALANŢĂ, săptămâna 23 - 29 iunie

VIDEO Horoscop – Zodia BALANŢĂ, săptămâna 23 – 29 iunie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 23 – 29 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Balantele vor fi foarte active in acest final de saptamana pentru ca stelele nu va lasa sa dormiti sau sa leneviti la propriu, asa ca veti gasi permanent ceva de facut fie impreuna cu familia, fie singuri, distractia fiind prioritatea dvs. intr-un context in care si sansele de a gasi oportunitatile potrivite sunt mari.

Duminica insa va va gasi in situatia de a fi stors de energie sau chiar inca agitat de atat zbantuiala, dar tot veti mai gasi timp de a discuta si a intoarce pe toate fetele oamenii cu care v-ati intalnit sau situatiile pe care le-ati trait. O urma de gelozie, de invidie din partea partenerului nu va intarzia sa apara, poate si o mica disputa pe aceasta tema va va strica toata frumusetea weekendului. Stie insa o Balanta pe unde sa scoata camasa, asa ca nu este motiv de ingrijorare ca lucrurile sa ia amploare; nu va fi decat ceva ce va semana cu o oarecare sicana.

In urmatoarele doua zile ale saptamanii viitoare veti continua pe acelesi acorduri, cu usoara delasare, pusi pe glume si distractie, fara insa a va pierde din vedere vreun interes. Stiti foarte bine pe cine puteti sa sicanati, poate uneori chiar luati peste picior, pentru ca apoi sa vorbiti serios tocmai cand ceilalti se asteapta mai putin. Folositi o tehnica de invaluire, de a prinde partenerul sau colegii pe picior gresit, iar dvs. sa fiti considerati vedetele anturajului. Asa si veti fi, numai ca nu sunteti singurii care si cunosc interesul, fiind destul de posibil sa va treziti vorbind si glumind de unii singuri.

Pe miercuri sau joi aveti o mare nevoie de bani, poate nici nu este asa de mare nevoia cat dorinta dvs. de a castiga dintr-o conjunctura favorabila, profitati de situatie incercand sa obtineti ceva bani dintr-o vanzare. Fie ca e vorba de ceva maruntisuri, fie de o masina, dvs. sunteti destul de insistenti, iar sansele de reusita sunt considerabile. Sigur, este bine sa vedeti cu cine faceti negustoria, pentru ca Balantele in afaceri nu prea au prieteni.

Relatiile de familie per total sunt bine construite, sunt relaxate, in general Balantele in perioada asta bucurandu-se de momente de alint dintre cele mai dulci. Sanatatea nu este punctul forte al dvs., iar banii vin si pleaca din prea multa… dragoste si dor.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 23 – 29 iunie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă