14.9 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO + FOTO. Lumini spectaculoase de sărbători în capitalele ţărilor europene

VIDEO + FOTO. Lumini spectaculoase de sărbători în capitalele ţărilor europene

Capitalele statelor europene au dat startul la sărbătorile de iarnă, după ce au aprins luminile decorative, în forme de bulgări sau fulgi de zăpadă, globuri, stele sau ghirlande.

Astfel, strada Regent din Londra a fost împodobită cu globuri imense şi ghirlande aurii, create de designerii ACT Lighting Design, care au conceput şi luminile de Crăciun din Paris.

De asemenea, strada Strand a fost iluminat cu steluţe, ţurţuri şi globuri albastre, strada Bond a fost decorată cu lumini care arată ca pene de scris gigantice, candelabre şi fulgi de zăpadă, iar strada Oxford a fost iluminată cu bulgări de zăpadă.

Luminile din Londra vor fi aprinse în fiecare seară, până în 6 anuarie 2016.

Tot astfel, capitala franceză Paris s-a pregătit de sărbători cu lumini amplasate pe străzi ca Champs-Elysées, Montaigne, la Place Vendôme şi în districtul Montmartre.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu lumini se sărbători din capitale din Europa.

În capitala spaniolă Madrid, se folosesc aceleaşi lumini decorative aprinse anul trecut, create de Ángel Schlesser, Ana Locking, Teresa Sapey, Purificación García, Hannibal Laguna, Ben Busche, Roberto Turégano, Victorio & Luchino, Adolfo Domínguez şi  Sergio Sebastián, potrivit guias-viajar.com.

Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

VIDEO. Neil Lennon, primele declarații după ce a preluat banca tehnică a Rapidului

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, a susținut astăzi prima conferință de presă de la instalarea pe banca tehnică a giuleștenilor. Nord-irlandezul a afirmat...

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...
Ultima oră
Pe aceeași temă