20 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialVideanu şi-a lansat blog: Am ajuns pentru anumiţi agitatori o pâine de...

Videanu şi-a lansat blog: Am ajuns pentru anumiţi agitatori o pâine de toate zilele

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, şi-a deschis un blog, precizând că în aceste momente libertatea şi drepturile câştigate în 1989 sunt în pericol şi că el a ajuns pentru anumiţi agitatori profesionişti ai spaţiului public o ţintă permanentă, o “pâine” de toate zilele, potrivit Mediafax.

“În aceste momente, libertatea şi drepturile câştigate în 1989 sunt în pericol. E vorba despre drepturile şi libertăţile fundamentale ale fiecărui român, indiferent dacă votează cu USL, PDL sau cu niciun partid. S-a creat un precedent foarte periculos şi dacă nu facem nimic, ajungem la un stat dictatorial. Votul politic la alegerile locale din această primavară a fost unul negativ, şi nu unul de speranţă. El a arătat cât de mare este deficitul de comunicare între oamenii politici şi societate. Loviturile împotriva statului de drept la care asistăm se bazează pe credinţa că oamenii au devenit nepăsători şi că nu sunt interesaţi de ceea ce se întamplă în politică. Este şi unul dintre motivele pentru care am deschis acest blog”, scrie Videanu pe www.videanu.ro

El precizează că a experimentat cu tristeţe ce înseamnă să nu comunici suficient lăsând loc pentru vorbe de rea credinţă.

“Numeroase speculaţii, clişee, atacuri mai mult sau mai puţin decente circulă pe seama mea şi a activităţilor mele, de orice natură ar fi ele: private, politice, antreprenoriale sau ca demnitar public. Am ajuns pentru anumiţi «agitatori» profesionişti ai spaţiului public o ţintă permanentă, o «pâine» de toate zilele, de care se servesc pentru a-şi acoperi propria lipsă de substanţă şi parţialitatea. Mai grav însă e că aceste procedee urmăresc de fapt să inducă în eroare opinia publică. Sigur, nu pretind că sunt un om perfect, dar consider că sunt departe de tot ceea ce se vehiculează pe seama mea. Doresc deci să arăt celor care vor să mă cunoască mai bine cine sunt, şi mai ales ce cred şi ce fac. Nu am deschis însă acest blog numai ca să răspund la atacuri. Este destinat în primul rând dezbaterii de idei, dialogului constructiv şi cu bună credinţă, cu un obiectiv de 0% demagogie”, scrie Videanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă