21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialVideanu: Conflictul de la PD-L Ilfov s-a dezamorsat

Videanu: Conflictul de la PD-L Ilfov s-a dezamorsat

Pace la PD-L Ilfov! Prim-vicepresedintele democrat-liberal, Adriean Videanu, spune ca nemultumirile filialei din Ilfov, care critica numirea prefectului Dan Cornel Baranga, ar urma sa fie inlaturate prin anumite compensatii, cum ar fi acordarea unor functii de secretari de stat. Sunt compensatii la care democrat-liberalii din judet ar fi indreptatiti in urma rezultatelor obtinute in alegeri, spune Videanu, citat de realitatea.net.

"La Ilfov este pace", a spus Vasile Blaga. Prim-vicepresedintele democrat-liberal, Adriean Videanu, a declarat ca nemultumirile filialei din Ilfov ar urma sa fie inlaturate prin anumite compensatii, cum ar fi acordarea unor functii de secretari de stat

Nemultumirile primarilor si viceprimarilor PD-L Ilfov au pornit de la inlocuirea actualului prefect cu un apropiat al lui Gabriel Oprea. Si asta pentru ca majoritatea alesilor locali provin de la PSD si au parasit organizatia social-democrata din Ilfov pe vremea cand era condusa de actualul ministru al Apararii Nationale.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă