20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialVictorii fără emoţii pentru voleibaliştii constănţeni

Victorii fără emoţii pentru voleibaliştii constănţeni

Echipele constănţene de volei au reuşit să câştige fără mari emoţii meciurile din prima etapă a play-off-ului. Bæieţii de la CVM Tomis au întâlnit pe CSM Bucureşti, iar fetele de la CSV 2004 Tomis au jucat în compania echipei Unic Piatra Neamţ.

Disputa băieţilor a avut loc la Constanţa şi s-a încheiat cu succesul categoric al gazdelor, scor 3-0.

Trupa pregătită de Nartin Stoev a câştigat primul set al întâlnirii cu scorul de 25-16, pentru ca pe următoarele două să şi le adjudece cu un identic 25-22. Tomis ia astfel avantaj în disputa cu echipa din Capitalæ şi mai are nevoie de un singur succes din cele douæ meciuri programate pentru a se califica în semifinalele întrecerii.

Aceeaşi situaţie se întâlneşte şi în disputa de la feminin dintre Tomis şi Unic Piatra Neamţ. Primul dintre cele trei jocuri a avut loc sâmbătă, la Constanţa, iar victoria a revenit, de asemenea, gazdelor. Simetria faţæ de jocul băieţilor s-a păstrat şi la nivelul scorului, cu mici diferenţe. La fel ca la băieţi, fetele au câştigat lejer primul set, 25-12, pentru ca apoi sæ urmeze douæ seturi identice şi adjudecate mai greu, scor 25-23.

A doua manşă din play-off urmează să aibă loc miercuri, meciul băieţilor în Capitală, iar cel al fetelor la Piatra Neamţ.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă