20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialVictor Ponta: Guvernul va achita datoria către Primăria Capitalei

Victor Ponta: Guvernul va achita datoria către Primăria Capitalei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Guvernul va plăti anul viitor o mare parte din datoria către Primăria Capitalei pentru lucrările de la Arena Naţională, potrivit Agerpres.

“Eu sper ca în 2013 să plătim cea mai mare parte a datoriei, pentru că e corect. Aşa s-a angajat Guvernul României. Nu vorbim de guvernul ăsta, vorbim de guvern în general. Primăria şi-a făcut treaba şi în continuare spune că Arena Naţională este una din marile realizări din ultimii ani. La fel va fi şi Sala Polivalentă de care avem foarte mare nevoie”, a afirmat Ponta, la inaugurarea străpungerii Doamna Ghica – Bd. Chişinău.

El a mai spus că primul pas important este să recunoşti că ai o datorie. “Am venit să o recunosc şi încet, încet o şi plătim. Din păcate anul ăsta nu au fost banii trecuţi (n.r. – în buget)”, a mai precizat premierul.

În context, primarul general Sorin Oprescu a declarat că datoria guvernului este de 300 milioane lei. “Doar că suntem noi simpatici, pentru că trebuie să dea mai mult. Dacă dau 300 milioane de lei ne-am încheiat socotelile cu stadionul definitiv. Am auzit şi pe vremea lui Tăriceanu şi pe vremea lui Boc, sper să le ducă la îndeplinire domnul prim-ministru”, a spus Oprescu.

Primarul general Sorin Oprescu, împreună cu primul ministru Victor Ponta, au participat luni la inaugurarea străpungerii Doamna Ghica – Bd. Chişinău. Această arteră va fluidiza circulaţia în partea de nord est a Capitalei.

Citeşte şi: Ponta: Vreau să fac apel la toţi românii să vină la vot. Este votul care poate reprezenta ruptura de regimul Băsescu

Ponta: Avem clovni naţionali care simt nevoia să-şi pună nas roşu, păr galben şi să râdă lumea de ei

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă