32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialVicepreşedintele CS Dinamo, cercetat după ce a accidentat mortal un pieton

Vicepreşedintele CS Dinamo, cercetat după ce a accidentat mortal un pieton

Un oficial al Clubului Sportiv Dinamo, aflat în structura Ministerului de Interne, este cercetat de poliţie după ce a accidentat mortal un pieton, vineri seară, la ieşirea din Bucureşti, pe şoseaua Pipera, potrivit realitatea.net.

Mircea Laurenţiu Copaci, vicepreşedintele CS Dinamo, a lovit mortal cu maşina un pieton. Din primele cercetări ale poliţiştilor ilfoveni reiese că victima a traversat printr-un loc nepermis, dar ancheta va stabili exact ce s-a întâmplat.

Oficialul dinamovist conducea un bolid de lux, dar nu s-a stabilit dacă a depăşit sau nu viteză legală. Nici identitatea victimei n-a fost stabilită.

„Din primele cercetări s-a constatat că accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare. pe fondul leziunilor suferite pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, ulterior i s-au recoltat şi probe biologice. Deocamdată nu putem ştii viteza, v-am spus, în urma analizelor tehnice se va stabili şi viteza, vinovăţia, absolut orice”, a declarat Claudiu Bărbânţă, Poliţia Ilfov.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă