16.4 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialVARSATOR 1 - 7 octombrie

VARSATOR 1 – 7 octombrie

Finalul saptamanii este cea mai asteptata perioada a intregii saptamani. Va puteti bucura de oameni care va intra in casa cu bucurie si cu multe cadouri, chiar daca nu este ziua dvs. acum, dar va place sa fie zilnic la fel ca si unui copil. Prin urmare va bucurati de prieteni care vin la dvs. pentru unele momente mai relaxante si un timp bun petrecut impreuna.

Veti rade cu toata gura de glumele facute de altii, dar si de propria persoana, pentru ca adorati sa spuneti bancuri. Poate veti face unele cumparaturi pentru iarna, provizii, daca acestea intra in obiceiul familiei sau printre sarcinile dvs. Va veti aminti si veti inflori unele povesti din copilarie sau tinerete asa pentru ca sunteti cel mai tare, atentie insa ca daca mintiti prea mult, e posibil sa nu mai puteti gestiona situatia si asta nu mai este placut deloc unui Varsator.

Dupa un astfel de festin va vine mai greu sa va adaptati ritmului nebunesc de la serviciu cel care va incita de regula, asa ca atentie la dusmani, primele zile ale saptamanii vor fi propice sa se traga unele sfori pentru ca sa fiti putin mai prost vazut in ochii sefilor, cei care decid si felul in care va veti continua activitatea de pana acum. Insa cu cea mai buna putere de convingere veti reusi, mai bine ca oricine ca dupa trecerea momentului de bulversare va reconvingeti ca sunteti cei mai buni si ca nimic din proiectele si deciziile care va sunt incredintate, chiar si cele mai neinsemnate nu pot di finalizate de altcineva decat mana dvs. forte.

Si veti fi in stare sa aratati ca sunteti bun, de neinlocuit, iar tot ce se petrece in spatiul privat nu are cum se va afecteze munca, pentru ca stiti sa bravati, sa fiti mereu jovial si aparent fericit exact ca un actor aflat in cea mai importanta piesa de teatru a carierei sale. Relatia de cuplu este armonioasa si mereu surprinzatoare in fiecare seara cand, oricat de obositi sunteti, partenerul gaseste motive si momente de a va arata afectiunea cu lucruri simple uneori, insa de data aceasta va puteti astepta la un cadou mai pretios si pe care nu multe persoane il pot avea sau nici macar nu-si pot permite sa-l viseze.

Dragostea este, cum am spus, foarte activa, cu momente de tandrete si afectiune reciproca, banii vin din rezerve, dar si din partea parintilor, prin cadouri, iar sanatatea nu va face probleme.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă