22.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE Vladimir Putin se va deplasa în Turcia pe 3 decembrie

UPDATE Vladimir Putin se va deplasa în Turcia pe 3 decembrie

UPDATE: Preşedintele rus, Vladimir Putin, va efectua vizita în Turcia pe 3 decembrie, anunţă premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, citat de AFP, potrivit Mediafax.

“A treia ediţie a consiliului de cooperare ruso-turc va avea loc pe 3 decembrie la Ankara, sub copreşedinţia premierului Erdogan şi a preşedintelui rus”, se arată într-un comunicat oficial turc.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, şi-a amânat joi vizita prevăzută la Ankara, pe fondul tensiunilor bilaterale după ce Turcia a interceptat un avion sirian care venea de la Moscova.

Presa rusă specula că vizita ar fi fost anulată, din cauza interceptării cursei Moscova-Damasc de către Forţele Aeriene turce.

_ _ _ _ _

Preşedintele rus, Vladimir Putin, şi-a amânat pe termen nedeterminat vizita prevăzută la Ankara, pe fondul tensiunilor bilaterale după ce Turcia a interceptat un avion sirian care venea de la Moscova, informează AFP, citată de Mediafax.

“Vizita a fost amânată, vom stabili data ulterior”, a declarat Peskov, fără a preciza cauzele acestei decizii.

Presa rusă a speculat că vizita ar fi fost anulată din cauza interceptării cursei Moscova-Damasc de către Forţele Aeriene turce.

“Vizita va avea loc”, a subliniat Peskov.

Citeşte şi:


Un avion sirian, interceptat de Turcia. Rusia cere explicaţii

Aviaţia siriană are ordin să intercepteze orice avion turc care pătrunde în spaţiul aerian al Siriei

Cele mai citite

Un băiat de 19 ani a intrat peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi a încercat să violeze fata de...

Un incident șocant a avut loc în comuna Izvoare din județul Dolj, unde un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut și...

Noul președinte slovac Peter Pellegrini promite că va reuni țara

Peter Pellegrini a depus jurământul sâmbătă în calitate de preşedinte al Slovaciei, promiţând că va reuni ţara, care este puternic divizată din punct de...

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă