23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE Patru cartiere din Bucureşti, pe întuneric. Enel anunţă că defecţiunea a...

UPDATE Patru cartiere din Bucureşti, pe întuneric. Enel anunţă că defecţiunea a fost remediată după o oră

UPDATE Pana de curent care s-a produs, miercuri seară, în partea de nord-est a Capitalei a fost remediată, zonele Titan, Obor, Pipera şi Timpuri Noi fiind realimentate cu energie electrică, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al companiei Enel, alimentarea cu energie electrică pentru toţi consumatorii din partea de nord-est a Capitalei, afectată în urma avariei produse în instalaţiile Transelectrica, a fost reluată la ora 18.25.

Totuşi, la numărul de telefon pentru derajamente al ENEL, robotul preciza că defecţiunea este în curs de remediere şi că alimentarea cu electricitate se va face în jurul orei 21.00.

—-

Titan, Obor, Pipera şi Timpuri Noi sunt zonele din Capitală rămase fără curent, în urma unei defecţiuni la una din magistralele de transport a electricităţi, a anunţat Enel.

“Ca urmare a unei avarii în instalaţiile Transelectrica, şase staţii ale Enel Distributie Muntenia care alimentează partea de nord-est a Capitalei, respectiv zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi, au rămas fără curent electric”, a precizat Enel.

În prezent se fac manevre pentru preluarea consumatorilor pe alte surse şi restabilirea alimentării cu energie electrică, a anunţat compania.

Potrivit reprezentanţilor companiei, remedierea defecţiunii se va face până la ora 21.00.

În unele zone, alimentarea cu energie a fost reluată şi o parte din punctele termice afectate de pana de curent au fost repuse în funcţiune, au anunţat oficialii RADET. În prezent, circa 400 de blocuri au rămas fără căldură.

Vo reveni cu amănunte.

Cele mai citite

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...

Iohannis, vizită la Piatra Craiului

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita, astăzi, Parcul Naţional "Piatra Craiului", cu prilejul Zilei Internaţionale a Biodiversităţii şi în marja Zilei Europene a Parcurilor Naţionale,...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă