14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. O femeie, rănită, într-un incendiu în Sectorul 1

UPDATE. O femeie, rănită, într-un incendiu în Sectorul 1

O femeie a fost rănită, vineri, într-un incendiu care a izbucnit în Sectorul 1 din Bucureşti.

Etajul 1 al unei case a luat foc pe strada Clucerului, în jurul orei 14.00.  O femeie are arsuri pe faţă, iar un bărbat a fost evacuat.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

De joi şi până vineri, la ora 6.00, pompierii bucureşteni au intervenit la cinci incendii, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Adrian Marin, conform Mediafax.

Cea mai mare amploare a avut-o un incendiu produs joi seară, în jurul orei 19.30, în cartierul Dorobanţi, în urma căruia au ars aproximativ 200 de metri pătraţi din acoperişul unui imobil. Pentru stingerea focului, reprezentanţii ISU au intervenit cu nouă atospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj de descarcerare.

Patru ore mai târziu, un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un imobil din sectorul 5 al Capitalei.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 23.30, la o casă de pe strada Sunătoarei, pompierii intervenind cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor şi unul de descarcerare.

În locuinţă a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, incendiul afectând aproximativ 50 de metri pătraţi.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă