25.9 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Deţinutul evadat de la Jilava, prins în Voluntari

UPDATE: Deţinutul evadat de la Jilava, prins în Voluntari

UPDATE: Deţinutul a fost capturat în zona oraşului voluntari, anunţă poliţia. Bărbatul nu a opus rezistenţă. El urmează să fie dus la Penitenciarul Jilava. Va fi audiat de o comisie de disciplină şi va fi sancţionat. Instanţa va decide însă dacă va primi o pedeapsă suplimentară şi pentru aceaastă evadare.

—-

De mai bine de 10 ore, autorităţile din Bucureşti şi Ilfov caută un deţinut care a evadat, marţi seară, de la Penitenciarul Jilava. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, pe nume Olteanu Florin.

Bărbatul lucra la Glina pe perioada detenţiei şi a fugit după încheierea programului de muncă. El avea de ispăşit o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru furt calificat. Beneficia de un regim semideschis, iar în mai 2014 ar fi putut să fie eliberat condiţionat. De două ori a fost recompensat pentru buna purtare.

Evadatul are o înălţime de 1,80 metri, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală şi un tatuaj pe antebraţul drept, potrivit reprezentanţilor ANP.

Pentru evadare, pedeapsa este cuprinsă între 6 luni şi doi ani de închisoare, care se adaugă la pedeapsa pe care o are de executat.

 

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Renee Gracie a devenit subiect de documentar

Renee Gracie, australianca devenită multimilionară după ce a abandonat sporturile cu motor în favoarea realizării de filmulețe deocheate pe OnlyFans a ajuns subiect de...

Ministrul Agriculturii: România ar putea obţine 30 de milioane de tone de porumb anual

România ar putea obţine într-un an 30 de milioane de tone de porumb de pe două milioane de hectare de teren, după finalizarea programului...

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă