19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e...

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde actualul primar este soțul ei, Florentin Pandele.

Această intenție a Gabrielei Firea este prezentată într-o postare pe facebook, postare despre care se precizează că este sponsorizată de PSD.

Conform acestei postări a PSD, Gabriela Firea precizează următoarele:

“Planurile pentru metrou sunt mari și sunt convinsă că prin colaborarea dintre Primăria Capitalei și Guvernul României, cu fondurile europene atrase cu ajutorul europarlamentarilor români, se vor construi stații în plus pentru traseele existente și linii noi. Dezvoltarea și extinderea metroului se va face astfel:

✅ M4 Gara de Nord – Gara Progresul (PMB + Primăria Sector 4)

✅ M2 până în orașul Voluntari și comuna Berceni (PMB + Primăria Sector 4 + CJ Ilfov + localități din Ilfov)

✅ M7 Bragadiru – Piața Unirii – Afumați (asociere PMB + CJ Ilfov – primării de sector – Metrorex)

‼️ SOLUȚII există! Trebuie doar aplicat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030, realizat împreună cu specialiștii BERD, aprobat în 2017, în mandatul meu ca primar general”

În orașul Voluntari, actualul primar este Florentin Pandele, adică soțul Gabrielei Firea. Florentin Pandele candidează la un nou mandat de primar în orașul Voluntari, tot cu susținerea PSD, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

În Sectorul 4, actualul primar este Daniel Băluță, care candidează, din partea PSD, la un nou mandat de primar. În comuna Berceni, actualul primar este Gheorghe Covrigea, care candidează, din partea PSD, la un nou mandat de primar.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă