16.4 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportFotbalSurpriză pe Wembley! Manchester United a învins-o pe rivala City și a...

Surpriză pe Wembley! Manchester United a învins-o pe rivala City și a cucerit Cupa Angliei

Manchester United a cucerit Cupa Angliei după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în finala disputată în compania marei rivale Manchester City, pe stadionul Wembley.

După ce a devenit campioană pentru al patrulea sezon la rând, un record în Premier League, Manchester City a ratat șansa de a face eventul, fiind învinsă în finala Cupei Angliei de rivala locală Manchester United.

Golurile „diavolilor roșii” au fost marcate de tinerii Alejandro Garnacho (30) şi Kobbie Mainoo (39), în timp ce pentru „cetățeni” a punctat belgianul Jeremy Doku, în minutul 87.

Pentru United aceasta a fost Cupa Angliei cu numărul 13 din palmares, echipa antrenată de Erik ten Hag asigurându-și totodată prezența în viitorul sezon de Europa League. Manchester United a terminat pe locul 8 în Premier League.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă