20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialUniunea Cineaştilor are, din primăvară, un nou cinematograf

Uniunea Cineaştilor are, din primăvară, un nou cinematograf

Uniunea Cineaştilor va avea, din primăvară, un nou cinematograf, cinema “Corso”, după ce “Studio” a fost închis, ca urmare a promulgării legii care interzice organizarea de evenimente în spaţiile cu risc seismic, a transmis, marţi, preşedintele UCIN, Laurenţiu Damian, citat de Agerpres.

Birourile Uniunii Cineaştilor vor rămâne în acelaşi spaţiu, cel de lângă Cinema ‘Studio’, a adăugat preşedintele UCIN. Deocamdată, la “Corso” sunt programate lucrări de amenajare. 

“În primăvară, la Cinema ‘Corso’ va fi noul cinematograf al Uniunii Cineaştilor cel puţin deocamdată şi vom vedea în continuare în ce măsură lucrurile vor merge pe un făgaş normal. Aşa nu pot să rămână”, a declarat Laurenţiu Damian. 

Citeşte şi: Cinema și drepturile omului

La sfârşitul anului trecut, mai multe cinematografe cu tradiţie din Capitală, printre care Cinema Studio (cinematograful de tradiţie al Uniunii Cineaştilor), Cinema Patria şi CinemaPro au fost închise, fiind situate în clădiri cu risc seismic, activitatea putând fi reluată numai după consolidarea respectivelor imobile. 

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă