25.7 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialUn hoț român, căutat de autoritățile din Luxemburg, prins de poliția din...

Un hoț român, căutat de autoritățile din Luxemburg, prins de poliția din ialomița, la Bărbulești

Poliţiştii de investigaţii criminale au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, în Luxemburg.

”La data de 1 august poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţiei Bărbuleşti şi luptători S.A.S. au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pe numele căruia autorităţile judiciare din Luxemburg au emis un mandat european de arestare.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fapte comise pe teritoriul Luxemburgului.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.”, notează IGPR într-un comunicat.

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile în vederea extrădării către autorităţile judiciare din Luxemburg.

Cele mai citite

PNL va avea candidat propriu pentru Președinția României, cel mai probabil fiind Nicolae Ciucă

PNL va avea un candidat propriu pentru funcția de președinte al României, la alegerile din toamna anului 2024, excluzându-se ideea ca PNL să susțină...

Cum au fost prăduite terenurile unui om de afaceri grec de „săgețile” lui Iulian Dumitrescu

Baronul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, a fost denunțat la DNA și...

Există risc de inundații pe 15 râuri din România, avertizează specialiștii de la “Apele Române”

Specialiștii hidrologi din cadrul INHGA au emis o atenționare de Cod galben, valabilă începând de luni, 3 iunie 2024, de la ora 15:00, până...
Ultima oră
Pe aceeași temă