28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriPrimele amenzi pentru e-Factura vin luna viitoare

Primele amenzi pentru e-Factura vin luna viitoare

Primele amenzi pentru neaplicarea în România a noului sistem e-Factura vin în luna iulie 2024, precizează o știre postată pe site-ul Termene.ro, citând surse Profit.ro.

Amenzile vor fi aplicate de inspectorii ANAF fie pentru nereguli la raportarea facturilor și în sistemul e-Factura, fie pentru neraportare efectivă, fie pentru depășirea termenului de 5 zile lucrătoare. Amenzile din luna iulie ar urma să fie aplicate pentru nereguli care sunt constatate pe parcursul lunii iunie 2024.

Site-ul termene.ro oferă informații integrate, actualizate în timp real, preluate din peste 15 surse oficiale.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă