24 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăCulturăTenorii Ştefan von Korch şi Alin Stoica, alături de pianistul Alexandru Burcă,...

Tenorii Ştefan von Korch şi Alin Stoica, alături de pianistul Alexandru Burcă, vor participa la concertul Nessun Dorma

Doi tenori de vârf din tânăra generație, Ştefan von Korch şi Alin Stoica, se reunesc, în premieră pe scena Sălii Dalles, pentru un recital în care orizontul spumos al operetei se va întâlni cu bogăția și dramatismul operei.

Alături de pianistul Alexandru Burcă, cei doi tenori vor încânta publicul cu o selecție sclipitoare de pasaje din lucrări în care au cules aplauze furtunoase, pe mari scene din ţară sau de peste hotare. Printre ele se vor număra “La Donna e mobile” din Rigoletto, “Una furtiva lagrima” din Elixirul Dragostei, “E Lucevan le Stele” din Tosca.

Tenorul Ştefan von Korch este recunscut pentru acutele ieşite din comun şi este aclamat pentru apariţii în roluri lirice prin excelenţă. La rândul său, Alin Stoica este descris ca fiind “un tenor cu o voce colosală cum nu s-a mai auzit de ceva vreme pe scenele românești și nu doar,” şi este apreciat pentru forţa sa dramatică. Întâlnirea muzicală a celor doi solişti promite să fie cu adevărat memorabilă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă