26.9 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialUn hoț de mașini căutat de autoritățile germane, prins în România pentru...

Un hoț de mașini căutat de autoritățile germane, prins în România pentru că circula cu permisul suspendat

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Stroeşti, judeţul Vâlcea, căutat de autoritățile germane pentru furt de mașini, a fost prins în trafic, în timpul unei razii, poliția oprindu-l pentru că circula cu permisul de conducere suspendat.

”La data de 25 iunie, în jurul orei 8.30, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Vâlcea au depistat un tânăr de 24 de ani, din localitatea Stroeşti, judeţul Vâlcea, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt de auto.

Tânărul a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 676, în timp ce avea dreptul de conducere suspendat”, informează Poliția Română într-un comunicat de presă.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Tânărul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Argeş, până la definitivarea procedurilor de predare către autorităţile germane.

Totodată, împotriva lui s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 335, alin.2 din Noul Cod Penal, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia atacă folosind armament produs în Iran, Coreea de Nord și China

În condițiile în care regimul Putin acuză Occidentul că oferă sprijin militar Ucrainei, Rusia atacă Ucraina folosind armament produs în Iran sau în Coreea...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă