12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialUn elev din Vaslui a ratat teza unica fiindca era in coma...

Un elev din Vaslui a ratat teza unica fiindca era in coma alcoolica

Un elev in clasa a VIII-a la scoala nr. 8 ''Alexandra Nechita'' din Vaslui, in varsta de 14 ani, nu a putut sustine, ieri, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, deoarece, in urma cu o zi fusese internat in spital, in coma alcoolica.
"Starea baiatului este stabila, dar acesta nu a putut fi externat fiindca trebuie sa ramana sub supraveghere medicala, necesitand tratament de specialitate cateva zile", a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, dr. Carmen Rotaru.
Elevul a baut impreuna cu un prieten, profitand de faptul ca este singur acasa. Un alt baiat i-a gasit si a cerut ajutorul medicilor de la Ambulanta. Ambii copii urmeaza sa fie consiliati de reprezentanti ai Directiei pentru Protectia Copilului.
In judetul Vaslui, prima teza cu subiect unic a fost sustinuta de aproximativ 10.000 de elevi de clasa a VII-a si a VIII-a, in 28 de centre de examinare. Potrivit oficialilor Inspectoratului scolar Judetean Vaslui, subiectele au ajuns cu o ora intarziere, dar acest lucru nu a creat probleme deosebite.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă