19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialUn copil de 8 ani din Anglia s-a sinucis din cauza unui...

Un copil de 8 ani din Anglia s-a sinucis din cauza unui film

Un băiat în vârstă de 8 ani, din Marea Britanie, a fost găsit mort de către tatăul său, la începutul anului, copilul spânzurându-se după ce s-a uitat la filmul “Ultimul samurai”, în care joacă Tom Cruise şi care prezintă scene de suicid ritualic, relatează Mediafax.

Lewis McGlynn, de 8 ani, se uita la filmul “Ultimul samurai”, care este interzis minorilor sub 15 ani, fiind găsit ulterior mort de către tatăl său.

Băiatul s-a spânzurat de uşa camerei sale, iar părinţii şi vecinii au încercat cu disperare să-l resusciteze, însă copilul a fost declarat mort de către medici.

Poliţiştii au spus că Lewis avea foarte multe DVD-uri în dormitorul său, care îi aparţineau fratelui său mai mare, însă părinţii celor doi nu l-au împiedicat pe băiat să se uite la filmele violente din biblioteca respectivă. De asemenea, el obişnuia să recreeze anumite scene din filmele pe care le vedea.

Copilul a murit în casa familiei sale din Hertfordshire, în noaptea de 13 ianuarie.

Filmul “Ultimul samurai”, din 2003, conţine o scenă în care are loc o sinucidere ritualică, iar altă scenă arată un bărbat care se înjunghie înainte de a fi decapitat de către alt personaj.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă