37.1 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialUn copil a fost ucis de către părinţi prin deshidratare

Un copil a fost ucis de către părinţi prin deshidratare

Un copil din Statele Unite a murit deshidratat după ce părinţii l-au pedepsit şi i-au interzis să bea apă.

Johnatan James, în vârstă de 10 ani, a murit pe data de 25 iulie după ce a fost ţinut fără apă timp de 5 zile, timp în care temperaturile ajungeau şi la 40 de grade Celsius.

Tatăl său şi mama sa vitregă, amândoi în vârstă de 42 de ani, au fost închişi joi şi urmează să fie judecaţi pentru rele tratamente aplicate unui copil care au cauzat grave leziuni corporale. Cei doi fraţi ai lui Johnatan nu au păţit nimic şi au ajuns în îngrijirea rudelor.

Joseph, fratele său geamăn, a declarat autorităţilor că părinţii l-au închis pe Johnatan într-o cameră fără aer condiţionat şi i-a spus să stea la fereastră. În momentul în care Johnatan a murit, s-a înecat cu mâncare, iar părinţii săi nu au vrut să-l lase să bea apă. Joseph a mai spus că a vrut să-şi ajute fratele, însă i-a fost frică de faptul că ar putea fi pedepsit în acelaşi fel.

Documentele poliţiei au arătat că băiatul a suferit până în clipa în care a căzut şi s-a lovit la cap. A fost dus la spital, unde tatăl său le-a spus autorităţilor ca Johnatan este bolnav. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu au reuşit să-l salveze.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă