21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialUn bucureştean şi-a transformat apartamentul în seră de cannabis

Un bucureştean şi-a transformat apartamentul în seră de cannabis

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc, după ce poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT au găsit în locuinţele lor culturi de cannabis.

”În cauză, există suspiciunea rezonabilă, că, inculpatul C.V, în perioada 2012 – 2014, a cultivat, într-un apartament, plante de cannabis în scopul comercializării pe raza municipiului Bucureşti.

Citeşte şi: Traficanţi de droguri, arestaţi la Craiova

Cu privire la inculpatul C.A.T există suspiciunea că, în cursul anului 2014 a cultivat în locuinţa sa situată pe raza judeţului Teleorman, plante de cannabis destinate, de asemenea, comercializării.

Cu ocazia percheziţiilor domicilare efectuate la locuinţele celor doi inculpaţi au fost găsite 22 plante de cannabis, respectiv 45 de plante de cannabis precum şi un sistem complet de înfiinţare şi întreţinere a culturii.

Citeşte şi: Uruguay, prima ţară din lume în care canabisul este drog legal

Procurorii D.I.I.C.O.T – Structura Centrală au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei doi inculpaţi urmând a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale şi Serviciul Român de Informaţii.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.” se arată într-un comunicat al DIICOT.

Cele mai citite

Bill Walton, unul dintre cei mai mari jucători de baschet din toate timpurile, s-a stins din viață

Doliu în NBA. Legendarul Bill Walton s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, după o luptă îndelungată cu canceru. Legenda baschetului Bill...

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...

Procurorii și polițiștii desfășoară o operațiune contra evaziunii fiscale, cu peste 150 de percheziții

Procurorii și polițiștii din cadrul IGPR și de la Direcția Generală Anticorupție desfășoară o operațiune de combatere a infracțiunilor economico - financiare, în cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă