23 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSocialEvenimentPlecare importantă din SRI. Cristian Bizadea părăsește instituția la doar 48 de...

Plecare importantă din SRI. Cristian Bizadea părăsește instituția la doar 48 de ani

Generalul SRI, Cristian Bizadea (48 de ani), pleacă din sistem începând cu data de 1 iunie și ar fi vorba despre pensionare și nu demisie, potrivit G4Media.ro.

”Referitor la solicitarea dumneavoastră, vă informăm că domnul Cristian Bizadea nu și-a dat demisia din SRI, ci a încetat raporturile de serviciu cu instituția noastră, prin valorificarea dreptului la pensie de serviciu, ca urmare a reducerii vârstei standard de pensionare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat”, a transmis G4Media.ro biroul de presă al SRI.

Bizadea a fost numit adjunct în 2016 la începutul mandatului lui Eduard Helvig. Fostul șef SRI a demisionat din funcție în 3 iulie 2023. După demisie, prim-adjunctul SRI, Răzvan Ionescu, a preluat conducerea serviciului.

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Slaba legitimare și urmările ei

Am examinat statul și democrația din zilele noastre și, desigur, sunt interesat să verific evaluările, observând politica din alte țări și din țara mea....

Rusia – Ucraina, ziua 846: Rutte promite că Olanda va continua să sprijine Kievul

Premierul olandez în exerciţiu, Mark Rutte, a asigurat că viitorul guvern, în care un rol esenţial îl va juca extrema dreaptă, dar în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă