13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat suspectat de furt s-a aruncat în lacul Plumbuita după ce...

Un bărbat suspectat de furt s-a aruncat în lacul Plumbuita după ce poliţiştii au tras spre el

Un bărbat este căutat de poliţişti, cu ajutorul scafandrilor, în lacul Plumbuita din Bucureşti, după ce a sărit în apă încercând să scape de oamenii legii care îl urmăreau după comiterea unui furt în zonă şi care au tras un foc de armă în direcţia lui, potrivit Poliţiei Capitalei.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a precizat, pentru MEDIAFAX, că persoana căutată, împreună cu o alta, au comis un furt în zona Lacului Plumbuita şi au fugit de la locul faptei. Acestea au fost identificate de poliţiştii Secţiei 7, iar una dintre cele două persoane a fost prinsă şi reţinută.

Cea de-a doua persoană a fugit şi a fost somată verbal de către unul dintre poliţişti, care, ulterior, a tras un foc de armă în plan vertical, iar apoi unul îndreptat către fugar, însă acesta a sărit în lacul Plumbuita, a mai spus Niculae.

Surse din Poliţie spun că, la momentul transmiterii acestei ştiri, nu se ştie dacă bărbatul căutat în lac a scăpat cu viaţă, s-a înecat sau a fost lovit de glonţ.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă