32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialUn bărbat a murit SFÂȘIAT de doi câini de luptă

Un bărbat a murit SFÂȘIAT de doi câini de luptă

Un bărbat din județul Mureș a murit, luni, după ce a fost sfâșiat de doi câini din rasa Cane Corso, scăpați din curtea unei ferme, în timp ce un alt bărbat, care a încercat să-l salveze pe primul, a fost rănit. Proprietarul animalelor a fost cercetat pentru ucidere din culpă și audiat, marți, de procurori, informează Mediafax.

Bărbatul se îndrepta către casă de la o stână la care lucra, dar când a trecut pe lângă. Un vecin martor la incident le-a declarat procurorilor că victima a fost sfâșiată de câini și că a încercat să o salveze, dar, la rândul său, a fost rănit de animale.

La sosirea polițiștilor, solicitați la numărul de urgențe 112, victima, în vârstă de 38 de ani, decedase din cauza pierderii masive de sânge.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș îl cercetează pe proprietarul câinilor pentru ucidere din culpă, acesta fiind audiat, alături de martori, în cursul zilei de marți.

Polițiștii spun că cei patru câini nu erau înregistrați în evidențele autorităților, deși sunt considerați rasă agresivă.

Animalele au fost tranchilizate și preluate de autorități, fiind duse într-un adăpost canin.

 

Cele mai citite

Mama lui Michelle Obama, Marian Robinson, a murit la 86 de ani

Marian Robinson, mama fostei Prime Doamne a SUA, Michelle Obama, a murit la 86 de ani, scrie BBC. Într-o declarație, familia ei a precizat că...

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...

Atenție! Kaufland retrage un produs de la raft, deoarece există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogene

Retailerul Kaufland a luat decizia de a retrage de pe rafturi un sortiment de file de somn suspectat de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă