12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a intrat cu mașina în participanții la un festival din...

Un bărbat a intrat cu mașina în participanții la un festival din Sardinia. 31 de persoane au fost rănite

31 de persoane, printre care și copii, au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, pe insula italiană Sardinia, după ce un bărbat a intrat cu mașina în participanții la un festival local, informează agenția DPA, citată de Agerpres.

 

Potrivit ziarului Unione Sarda, automobilul, un model Fiat Panda, a intrat în mulțimea ce participa la un festival religios local din satul Nule, situat în centrul Sardiniei, în jurul orei locale 01:00 (joi ora 23:00 GMT). Astfel, se pare că șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, după ce ar fi adormit la volan, din cauza consumului de alcool.

Imediat după incident, mulțimea furioasă l-a luat la bătaie pe șofer. Acesta se află în spital și ar putea fi arestat de îndată ce starea sa de sănătate se ameliorează.

În luna martie, Italia a adoptat o legislație mai dură cu privire la șofatul sub influența alcoolului. Astfel, conducătorii auto aflați în stare de ebrietate pot primi pedepse de până la 18 ani de închisoare dacă ei cauzează un accident mortal și de cel mult șapte ani dacă provoacă răni grave altor persoane.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă