14.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialUn adolescent, la un pas de moarte în gara din Lugoj. Ce...

Un adolescent, la un pas de moarte în gara din Lugoj. Ce s-a întâmplat

Un adolescent de 15 ani a fost transportat, vineri după-amiază, în stare gravă, cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce s-a electrocutat în gara din Lugoj. Băiatul s-a urcat pe vagoanele de tren și a atins o linie de înaltă tensiune, informează Mediafax.

​Citește și: Galaţi: Două mașini militare, implicate într-un accident rutier

Prietenii adolescentului au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a preluat.

Medicii l-au transportat pe băiat inițial la spitalul din Lugoj, însă când au realizat că starea acestuia este gravă, au cerut intervenţia unui elicopter pentru a-l duce la Timişoara.

În lipsa unui heliport, pentru ca elicopterul SMURD să poată ateriza la Lugoj a fost întrerupt un meci de fotbal, care a fost însă reluat după câteva zeci de minute.

Adolescentul a fost internat la Clinica de Arşi a Spitalului Judeţean din Timişoara cu arsuri grave pe 60% din suprafaţa corpului.

Băiatul era internat într-un centru de plasament din Lugoj, iar potrivit reprezentantului Poliției Timiș, din primele cercetări a reieşit că acesta avea bilet de voie pentru a părăsi centrul.

Medicii din Timişoara nu exclud posibilitatea ca adolescentul să fie trimis la Bucureşti.

Cele mai citite

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă