27.5 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialUdrea susține că este urmărită de oamenii lui Dan Voiculescu

Udrea susține că este urmărită de oamenii lui Dan Voiculescu

Elena Udrea susţine pe o reţea de socializare că fondatorul PC, Dan Voiculescu, şi-a instalat mai mulţi angajaţi în faţa casei sale, care o urmăresc oriunde ar merge. Mai mult, politicianul a spus că va depune o plângere penală în acest sens, informează B1TV. 

Udrea crede că s-a ajuns prea departe cu dorinţa celor de la putere de a-i speria pe cei care îi critică şi care se opun măsurilor aplicate. 

Elena Udrea a dezvăluit pe contul său de Facebook că de cinci zile este supravegheată non stop si acuză că cei care o urmăresc sunt oameni angajați de Dan Voiculescu.
 

”Ceas de ceas sunt urmărită de cel puţin două maşini, indiferent unde merg şi ce fac. I-am fotografiat pe cei pe care i-am surprins pe urmele mele şi voi depune plângere penală împotriva lor şi a lui Voiculescu, cel care i-a angajat. Deja cred că s-a ajuns prea departe. De la paraşută la presiune şi ameninţări, nu a fost decât un pas. Pe care Ponta şi Voiculescu l-au făcut”, a spus liderul PMP. 

Elena Udrea crede că cei doi lideri politici încearcă prin astfel de metode să îi intimideze pe cei care le încurcă planurile.

”Până unde merge frica lui Ponta şi a baronilor pe care îi reprezintă şi a lui Voiculescu de ceea ce poate să urmeze în România după Traian Băsescu? Cât de mare este disperarea acestor doi faţă de faptul că ar putea să piardă în noiembrie 2014, momentul de a ajunge să controleze România şi să pună mâna pe justiţie şi pe resursele ţării? Cred că ei trăiesc o adevărată groază la gândul că va urma un regim care să continue linia Preşedintelui”, a adăugat Elena Udrea pe reţeaua de socializare.

Cele mai citite

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...

Conferința internațională din Elveția privind pacea în Ucraina s-a deschis

Conferinţa internaţională privind pacea în Ucraina, organizată la cererea Kievului, s-a deschis astăzi la Burgenstock, în Elveţia.Şefi de stat şi de guvern şi alţi...

Olaf Scholz dezaprobă condițiile impuse de Putin pentru pace în Ucraina

Cancelarul german Olaf Scholz a denunţat sâmbăta condiţiile impuse de preşedintele rus Vladimir Putin pentru a negocia cu Ucraina, spunând că acestea echivalează cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă