17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu din nou pe pârtie, cu snowmobilul, de data asta la...

Traian Băsescu din nou pe pârtie, cu snowmobilul, de data asta la Predeal

Preøedintele Traian Bæsescu a ieøit, azi la prânz, cu snowmobilul pe pârtia Clæbucet din Predeal, el aflându-se cazat, de sâmbætæ, la vila de protocol din stafliune, alæturi de soflia sa, Maria Bæsescu, anunţă Mediafax.

Preøedintele a ieøit cu snowmobilul în jurul orei 12.00 øi nu a fæcut nicio declaraflie jurnaliøtilor, spunându-le doar bunæ dimineafla.

La ora transmiterii acestei øtiri, preøedintele se aflæ însæ pe pârtie.

El a ajuns la vila de protocol din Predeal, împreunæ cu soflia sa, încæ de sâmbætæ, urmând sæ se întoarcæ la Bucureøti duminicæ searæ.

Øeful statului a fost pe pârtie cu snowmobilul øi în cursul zilei de sâmbætæ, unde a stat aproximativ douæ ore. El nu a fæcut declaraflii jurnaliøtilor, spunând doar cæ se simte foarte bine.

Preøedintele Traian Bæsescu øi soflia sa øi-au petrecut la Predeal øi Cræciunul, iar Revelionul øeful statului l-a petrecut la un hotel de patru stele din stafliunea Covasna, alæturi de soflia sa øi cele douæ fiice, dar øi de Elena Udrea øi de soflul acesteia øi de familia primarului din Arad, Gheorghe Falcæ, fin al preøedintelui.

La petrecerea de Revelion de la hotelul din Covasna au fost øi Prinflul Paul øi Prinflesa Lia, cærora Bæsescu le-a botezat fiul. Øeful statului a ajuns la petrecere în jurul orei 22.00, færæ sæ facæ declaraflii, øi a plecat în jurul orei 03.00. Preøedintele Bæsescu a ajuns la hotel împreunæ cu soflia sa, Maria Bæsescu, øi cu cele douæ fiice, Ioana øi Elena, øi soflul celei din urmæ, Bogdan Ionescu.

În prima zi din 2013, Traian Bæsescu a ieøit la o plimbare în stafliunea Covasna, împreunæ cu soflia sa, Maria, cu primarul din Arad Gheorghe Falcæ øi familia acestuia, øeful statului flinând-o la un moment dat de mânæ pe fiica lui Falcæ, iar alæturi de ei s-au plimbat øi Elena Udrea øi soflul acesteia.

Cele mai citite

A omorât sau nu, cu mașina, baronul Horia Teodorescu un om la Măcin-Tulcea

Baronul PSD Horia Teodorescu candidează pentru al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar nici până astăzi nu a clarificat evenimentul...

Procurorii și polițiștii continuă operațiunea “Jupiter”. Peste 150 de percheziții într-o singură zi

Operațiunea "Jupiter", pe care procurorii și polițiștii o derulează în această perioadă pe întregul teritoriu al României, a inclus, doar în ziua de miercuri,...

Miting organizat de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie – FNSA

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie – FNSA organizează miting de protest, joi, 30 mai, între orele 11 și 13, împotriva: Promovării de către Guvernul...
Ultima oră
Pe aceeași temă