29.1 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialTotul sau nimic pentru Steaua si Poli Timisoara

Totul sau nimic pentru Steaua si Poli Timisoara

Dupa doua primaveri in care Steaua s-a putut mandri cu prezente in cupele europene, acum campioana este foarte aproape de a scapa nu numai locul de Liga Campionilor, ci si cel de Cupa UEFA.

Oficialii stelei au afirmat intotdeauna ca obtinerea trofeului Cupa Romaniei nu este o prioritate pentru echipa. Acum a venit momentul ca aceasta competitie sa fie singura posibilitate pentru campioana sa prinda un loc in cupele europene.
Poli Timisoara si Steaua joaca maine seara de la ora 20:45 pe stadionul Giulesti. Ambele formatii se afla intr-o criza prelungita. Poli nu mai reuseste de mult timp sa se apropie de podium, in timp ce Steaua a pierdut contactul cu locul secund, cel care asigura calificarea in preliminariile Ligii Campionilor.
Pentru Cosmin Olaroiu pare a fi un test foarte important, el anuntandu-l pe Gigi Becali ca, in cazul in care nu califica Steaua in finala, demisioneaza. Patronul Stelei nu pare a fi de acord cu decizia antrenorului, el nedorind schimbarea acestuia.

Poli, la Poiana Brasov
Fotbalistii Politehnicii Timisoara pregatesc "in deplasare", la Poiana Brasov si Bucuresti, meciul cu Steaua. Elevii lui Valentin Velcea se afla de duminica seara la Mogosoaia, dupa doua zile de pregatiri la Poiana Brasov. Ieri, timisorenii s-au relaxat plimbandu-se la Palatul Mogosoaia, iar seara au efectuat un antrenament in nocturna.

5.000 de rapidisti vor incuraja Timisoara
In cursul zilei de astazi se va stabili si numarul de bilete care vor fi puse la dispozitie galeriei steliste. Timisorenii au anuntat deja ca vor veni in jur de 500 de suporteri. Acestia vor fi ajutati de 5.000 de fani rapidisti, fiind cunoscuta relatia dintre galeria giulesteana si cea banateana. "Am discutat cu reprezentantii galeriei timisorene si au spus ca pot sa ne asigure 2.000 de bilete gratuite la peluza a doua. Dar noi vom fi mai multi la acest meci. In jur de 5.000, pentru ca vrem sa achizitionam separat alte 3.000 de bilete la tribuna a II-a", a afirmat Gigi Corsicanu, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti.
Dupa meci, suporterii "visiniilor" vor pleca impreuna cu fanii banateni spre Timisoara, unde se va disputa joi, de la ora 20:45, a doua semifinala a Cupei Romaniei, Pandurii-Rapid. "si noi o sa fim ajutati de ei la acea partida, o sa le dam cateva mii de bilete gratuite. Legatura dintre galeria Rapidului si a Timisoarei ne obliga sa ne ajutam daca este posibil. Sper ca totul sa fie asa cum ne dorim, si Poli si Rapid sa joace finala", a precizat Corsicanu.

Cele mai citite

Bacalaureat 2024. Astăzi este proba orală la Limba română

Examenul de Bacalaureat 2024 începe în ziua de luni, 17 iunie, prima probă fiind proba orală la Limba și literatura română. Peste 134.000 de candidaţi...

Aurelian Pavelescu (PNȚCD), candidat la Președinția României: Dreptul european este aplicabil doar dacă nu încalcă norma constituțională

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD și candidat la Președinția României, consideră că dreptul european este aplicabil în România doar dacă nu contravine Constituției României. Acest punct...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă