26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentAccident rutier cu 12 răniți în București. A fost implicat un microbuz...

Accident rutier cu 12 răniți în București. A fost implicat un microbuz cu muncitori nepalezi. Șoferul ar fi consumat alcool

12 oameni au fost trimiși la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în centrul Bucureștiului în noaptea de duminică spre luni, 16 spre 17 iunie 2024.

În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism. În microbuz erau transportați zece muncitori de origine nepaleză. Potrivit unor informații neoficiale, șoferul microbuzului ar fi fost sub influența alcoolului și ar fi intrat într-o intersecție pe roșu.

La locul accidentului au intervenit nouă ambulanţe SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de stingere. În urma accidentului, 12 persoane au fost transportate la mai multe spitale. Două au fost duse la Spitalul Universitar, trei la Spitalul Floreasca, patru la spitalul Bagdasar Arseni şi câte o persoană la Spitalul Militar, Spitalul Elias și Spitalul Pantelimon.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă