24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăPoliticăRadu Mihaiu, despre alegerile din Sectorul 2: Există secții unde lipsesc voturi,...

Radu Mihaiu, despre alegerile din Sectorul 2: Există secții unde lipsesc voturi, există secții unde se regăsesc voturi în plus

Primarul Radu Mihaiu atrage atenția că, după alegerile din Sectorul 2, „există secții unde lipsesc voturi, dar și mai grav, există secții unde se regăsesc VOTURI ÎN PLUS”.

„La Sectorul 2 cifrele OFICIALE se bat cap în cap. STS publică o prezență, iar pe cealaltă parte AEP ne prezintă o situație cu totul diferită. Pe datele lor poate vedea oricine că există secții unde lipsesc voturi, dar și mai grav, există secții unde se regăsesc VOTURI ÎN PLUS.

Pentru voturi în plus nu poate exista nicio explicație rezonabilă. E fraudă electorală. Să luăm un exemplu punctual ca să înțelegem toți. La Secția 318 s-au prezentat 533 oameni, dar la deschiderea urnelor s-au găsit 550 voturi. Cineva a pus 17 voturi fără drept!”, a anunțat Radu Mihaiu într-o postare pe facebook.

La Sectorul 2 cifrele OFICIALE se bat cap în cap. STS publică o prezență, iar pe cealaltă parte AEP ne prezintă o situație cu totul diferită

La cererea lui Radu Mihaiu, s-a aprobat renumărarea voturilor la două secții de votare din Sectorul 2. Rezultatul după renumărare ar urma să fie anunțat în ziua de 17 iunie 2024. Pentru neregulile de la alegerile din Sectorul 2 au fost depuse și opt plângeri penale.

Radu Mihaiu este primarul în funcție al Sectorului 2. La alegerile din 9 iunie 2024, Mihaiu a candidat, din partea Alianței Drepta Unită (ADU), pentru cel de-al doilea mandat de primar.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă