30.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialTopul profesiilor predispuse la divorţ

Topul profesiilor predispuse la divorţ

Un studiu realizat în SUA, având la bază statistici legate de divorţuri, a scos la iveală şi care sunt meseriile cele mai predispuse la divorţ.

Dacă te întrebai dacă ar trebui să-l iei de soţ pe masorul tău, răspunsul este nu. Conform studiului realizat de specialiştii de la Universitatea americană Radford, alegerea nu ar fi deloc înţeleaptă, această meserie aflându-se în topul celor cu risc, mai precis pe locul 3, cu un risc de divorţ de 38.22%, conform Business Insider citat de ziare.com.

Pe primul loc se află dansatorii şi coreografii, cu o rată a divorţurilor de 43.05%, urmaţi de barmani, cu 38.43%.

Lucrătorii în fabricile de mâncare şi tutun riscă să aibă, de asemeni, mariaje eşuate, în proporţie de 29,78%, la fel ca şi operatorii telefonici.

Asistentele, specialiştii în psihiatrie şi angajaţii în sănătate, în general, prezintă un risc mare de divorţ, de 28,95%. La fel, cei care lucrează în industria divertismentului.

Pe ultimele locuri ale clasamentului sunt cameristele şi angajaţii din curăţenie, în general, cu un risc de divorţ de 26,38%, constructorii (în special cei care lucrează pe acoperişuri), unde riscul este de 26,85%, şi chelnerii, al căror risc de a rămâne singuri ajunge la 27,12%.

Cele mai citite

Ciucă, Burduja și Ionuț Stroe au fost împreună pe stadion

Trei lideri de vârf al PNL, Nicolae Ciucă, Sebastian Burduja și Ionuț Stroe, au fost împreună la Stadionul „Arcul de Triumf” din București, în...

Ancelotti, după ce a devenit cel mai titrat antrenor din istoria Ligii Campionilor: „Pare un vis, dar este realitate”

După ce Real Madrid a învins-o cu 2-0 pe Dortmund și a câștigat Liga Campionilor, antrenorul „galacticilor”, Carlo Ancelotti, a declarat că totul pare...

CEDO obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro unei femei transgen

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a aprobat o decizie care obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro, plus cheltuieli de...
Ultima oră
Pe aceeași temă