31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăCiucă, Burduja și Ionuț Stroe au fost împreună pe stadion

Ciucă, Burduja și Ionuț Stroe au fost împreună pe stadion

Trei lideri de vârf al PNL, Nicolae Ciucă, Sebastian Burduja și Ionuț Stroe, au fost împreună la Stadionul „Arcul de Triumf” din București, în ziua de 1 iunie 2024.

Acțiunile de la Stadionul „Arcul de Triumf” au fost organizate pentru a sărbători Ziua Copilului.

„De 1 Iunie, vremea a ținut cu copiii. Evenimentul în aer liber, organizat de Agenția Națională pentru Sport la Stadionul „Arcul de Triumf” din București a fost un succes, pentru toate vârstele.

M-am bucurat să văd interesul celor mici pentru mișcare, manifestat la fiecare atelier care prezenta un sport. Este de apreciat faptul că există astfel de evenimente destinate copiilor, în care să fie promovate sportul și viața sănătoasă. Felicitări organizatorilor!”, a scris Nicolae Ciucă pe facebook.

Nicolae Ciucă, fost prim-ministru, în prezent președinte al Senatului, va fi candidatul PNL la funcția de președinte al României. La rândul lui, Sebastian Burduja, în prezent ministru al Energiei, este candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei. Ionuț Stroe, fost ministru al Sportului, este în prezent deputat PNL de Dolj.

Deși PNL și PSD sunt partide aliate la guvernare, aceste două formațiuni vor avea candidați diferiți pentru principalele funcții care se votează la alegerile din anul 2024.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă