29.8 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăSpecialTop 6 dintre cele mai bune filme în serie - II

Top 6 dintre cele mai bune filme în serie – II

Dacă ești iubitor de filme, cu siguranță îți plac mai multe genuri, ai actori preferați și ți-ai dezvoltat anumite pasiuni pentru anumite tipuri de creații cinematografice.

Printre cele mai apreciate și vizionate filme sunt cele care vin în serie, adică au o continuare. Prin urmare, în galerie vei găsi alte 6 dintre cele mai bune filme în serie (partea a II-a din II).

1. Spiderman – Este o serie de filme foarte apreciata, atât de cei mai mici cât și de cei mari, în care este reprezentat celebrul Spiderman – personaj care face parte dintr-o întreagă industrie și este cunoscut în toată lumea. Genul filmului este ştinţifico-fantastic, mergând pe acțiune și fantezie, îndeosebi.

2. Matrix – Este o serie de filme ştinţifico-fantastice care a reușit să își adune fani în întreaga lume. Filmul a creat și serii de jucării pentru copii, dar și pentru adulți. Matrix este și filmul care l-a făcut mult mai celebru pe Keanu Reeves.

3. Home Alone – Este seria de filme mai mult pentru copii și familie, însă asta nu înseamnă că nu este unul dintre cele mai iubite și apreciate filme – pentru perioada Crăciunului, mai ales.

4. Ocean's 11, 12, 13 – Este o trilogie foarte interesantă, plină de acțiune și suspans, cu actori celebri ca George Clooney, Brad Pitt și mulți alții.

5. American Pie – Este o serie de filme foarte amuzantă, care de fapt reprezintă un fel de simbol al comediilor americane, în special în categoria filmelor despre adolescenți.

6. Men în Black – Men în Black a fost și este unul dintre cele mai urmărite și "reurmărite” filme de acțiune, însă are și o tentă de umor cu totul și cu totul aparte.  

Cele mai citite

Maia Morgenstern rememorează istoria tragică a familiei sale. “Sunt a doua generație. Fiica unor supraviețuitori ai Holocaustului. Mulți dintre ai mei au murit în...

Celebra actriță Maia Morgenstern rememorează momentele tragice din istoria familiei sale, care a fost distrusă, în perioada celui De-al Doilea Război Mondial, întrucât era...

PNL a respins creșterea TVA, ținând inflația sub control

Partidul Național Liberal își ține în continuare promisiunea făcută românilor: fără creșteri de taxe și impozite în acest an. În urmă cu șase luni,...

Putin: Rusia pierde 1 soldat la fiecare 5 soldați pierduți de ucraineni

Președintele Rusiei a vorbit în premieră într-un interviu acordat agenţiilor de presă străine despre pierderile din războiul din Ucraina. Vladimir Putin susține că raportul...
Ultima oră
Pe aceeași temă