22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialTONDACH® la EXPO CASA MEA

TONDACH® la EXPO CASA MEA

La târgul EXPO CASA MEA, TONDACH România îşi prezintă noutăţile şi produsele vedetele şi  în materie de ţiglă ceramică prin intermediul dealerului TAVI COM srl. 

Ca noutate absolută prezentată în premieră în cadrul unei manifestări expoziţionale sunt olanele Cehia, care se bucură de o interesantă formă alungită, fiind mai degrabă nişte olane aplatizate. Este de remarcat că acest tip de ţiglă este folosit la renovarea bisericilor fortificate din Transilvania, proiect în derulare, la care TONDACH România are o implicaţie majoră.

Pe post de vedetă sunt ţiglele ceramice de format mare XXL.

„Acestea sunt ţiglele cele mai solicitate în ţară pe proiectele noi, segmentul persoanelor cu venit mediu”, ne spune Dan Manta, reprezentantul firmei TAVI COM care a montat nenumărate acoperişuri ceramice în ţară. “XXL-urile prezintă o geometrie foarte bună, o greutate mai scăzută pe metru pătrat şi, bineînţeles, datorită dimensiunilor generoase, acoperă o suprafaţă foarte mare de acoperiş. De aceea sunt ideale pentru proiecte de casă economice”, completează Dan Manta.

Vedem în stand gama completă de XXL-uri: Rumba (un model mediteranean inspirat din ţigla de format mic Castel), Tango + (provenit din Tango mic, cel mai cunoscut şi mai vândut produs TONDACH acum 4-5 ani), Bolero (modelul Polka tip jgheab trecut la format mare) şi Twist – un model inovator care a devenit între timp cel mai vândut produs tip ţiglă de pe piaţa românească.

 Toată gama de solzi – Regina acoperişurilor, este şi ea prezentă, de la cei natur, la angobe culori şi glazuri.Montaţi în aşezare simplă sau dublă, la loc de cinste pot fi admirate suprafeţe de acoperiş realizate cu Solzi Clasic Sibiu, Cedonia sau Cedonia cu falţ (vezi foto).

„Solzii se pot folosi cu succes la casele cu pretenţii, monumente istorice şi biserici, în general la clădiri cu forme geometrice mai greu de realizat”, ne spune Flavius Şchiopu de la TONDACH România. “Se pot folosi cu succes pentru suprafeţe curbe, lucarne, trunchiuri de con, conuri sau chiar piramide, fiind singura soluţie în aceste cazuri în care nu se pot monta nici ţigle de dimensiuni normale şi nici mici. Din punct de vedere tehnic, solzii permit o aşezare pe suprafeţe complicate – spaţii mici, înguste, inclusiv cu închidere la vârful conului sau piramidei”, conchide Flavius Şchiopu. Text Box:  

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Curtea Penală Internațională cere arestarea șefilor Hamas dar și a premierului Netanyahu

Curtea Penală Internațională (CPI) cere arestarea principalilor lideri ai grupării Hamas dar și a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu. Karim Khan, procurorul șef al CPI, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă