26 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialToată lumea ar trebui să fie bogată

Toată lumea ar trebui să fie bogată

Fiind foarte multi cei care au plecat, avem deja statistici si grafice cu numarul lor, sexul, varsta, locul de unde au plecat si locul unde s-au dus (contactati institutul national de statistica). Avem un trend ascendent al acestor plecari. Si un trend puternic si de lunga durata. In Piata Valutara Internationala inveti repede ca nu iti permiti sa contrazici un asa fel de trend fixat in psihologia comuna si subconstientul colectiv, pe baza unor principii insurubate in circumstante impuse de factori fundamentali. Si totusi multi inca risca. Mentalitatea fiecarui trader are diferente pe care piata le sesizeaza si le simte oricat de mici si firave ar fi acestea. Viziunea proprie si stilul personal se reflecta in strategiile si sistemele de tranzactionare ale fiecaruia. Iar intr-un final totul se reduce la profit sau pierderi, in conditiile in care noi toti alergam numai dupa profit.

Tot sistemul psihologic explicat mai pe scurt in randurile de mai sus reprezinta o sansa in Romania de a spune ca toata lumea ar trebui sa fie bogata. Dar ce inseamna asta in realitate? Cultura? Categoric. Disciplina? Obligatoriu. Management emotional, atentie, informatie? Da. Totul este necesar. Si cu cat mai multe, cu atat mai bine. Dar practic? Cum facem treaba asta? Totusi traim in Romania si suntem considerati mai putin profitabili decat americanii. Raspunsul meu: si ce daca !!? so what !!? Ghidati-va catre TeleTRADE, daca traiti in Romania si veti avea ocazia sa incepeti cu dreptul.

Sa facem lucrurile cat de simplu este posibil? Asta inseamna pas cu pas, sau ghidul incepatorului.

1.   Lucrul cu informatia. Romania este o tara cu acces la Internet aproape oriunde si la costuri din ce in ce mai mici. Internetul este cea mai rapida metoda de a avea acces la informatii. Sansele de a gasi informatia pe Internet sunt aceleasi fie ca locuiti in Romania intr-un orasel mic, fie ca locuiti in New York sau Tokyo!

2.   Cunostintele de baza din domeniu. Asta poate fi dificil. Domeniul tranzactionarii pe Piata Valutara Internationala este unul foarte vast si viu. Fiind in continua miscare si mereu cu elemente noi vom fi asaltati de informatie incompleta sau incorecta in perioada de studiu. De aceea trebuie sa facem slalom si sa crosetam intre informatia buna si utila pentru a o elimina pe cea SPAM sau neadevarata sau incompleta si inutila. Din fericire exista compania TeleTRADE care sustine in mod eficient principiile unei tranzactionari profitabile in toate tarile in care este prezenta, inclusiv Romania.

3.   Uneltele fizice si materialele de constructie a intrarii pe Piata Valutara Internationala sunt putine, dar obligatorii. Ca sa le numim, trebuie sa incepem cu cel mai important: un computer (poate fi de birou, laptop, tableta, etc). Acesta trebuie sa fie conectat la internet cel putin de fiecare data cand vom dori sa initiem sau sa inchidem o tranzactie (De ex: cumparam EUR sau vindem USD). Acestea (computer + internet) sunt singurele cele doua unelte/materiale obligatoriu necesare pentru a putea tranzactiona cu succes!

4.   Obiectivele personale de castig nu trebuie sa fie fantastice. Trebuie sa fiti avertizati din primul rand ca numai evitand sa pierdeti veti ajunge sa castigati. Dar urmarind sa va imbogatiti repede cu sume sub cele pe care vreti sa le castigati (cum gasiti reclamele stupide de pe internet) nu veti ajunge decat sa pierdeti banii pe care dvs. i-ati investit initial. Deci nu alergati dupa profituri uriase din investitii minuscule! Ci alergati dupa profituri modeste din investitii modeste! Iarasi pentru a fi foarte clar dau urmatorul exemplu: Daca Maria (vanzatoare) doreste sa castige 1000euro va trebui sa lucreze cu sume incepand de la 10000euro. Daca va lucra cu 100euro pt. a castiga 1000euro isi va pierde timpul si toata suta de euro (fara sa exagerez). Acest principiu este unul de bun simt. Nu cadeti in capcana lacomiei castigului la loto. FOREX nu este loto si nu poate sa fie loterie.

5.   O minte deschisa este o minte castigatoare! Fiti deschisi pentru a lucra cu banii altora. Persoane fizice. Firme. Companii. Asociatii. Partide. s.a.m.d. Decat sa pierdeti o suta de dolari (pentru ca nu va permiteti sa investiti mai mult in aceasta piata a schimburilor valutare), mai bine gasiti-va un investitor pentru care sa faceti bani (dvs. sa castigati din comision). Piata Valutara Internationala nu va disparea si va fi tot acolo pentru atunci cand veti avea bani sa lucrati. Tot la TeleTRADE sunt obligat sa fac trimitere pentru ca iarasi ei fiind singurul broker de la noi din tara cu cele mai serioase servicii au initiat un sistem prin care dvs. puteti lucra direct pentru ei, cu banii lor. In schimb veti primi un contract de colaborare si un salariu fix si comision din profitul pe care il aduceti companiei. Este o sansa pe care o puteti lua in considerare (aceste contracte se ofera la TeleTRADE in urma unui test).

In concluzie, Piata Valutara Internationala nu este un loc de joaca (playground) ci este un loc de munca! Cine fuge de munca nu are cum sa poata castiga constant in acest domeniu. Nu trebuie sa va speriati de munca, la fel cum nu v-ati speriat de credite. Diferenta este desigur ca de data aceasta in loc sa platiti dobanzi, atrageti banii spre buzunarul dvs.

Dar numai daca va place!

Goldman Laszlo – trader cu experienta

Cele mai citite

Ana-Maria Brânză, mesaj trist, dar realist: Este o reuşită faptul că avem un sportiv calificat, pe floretista Mălina Călugăreanu, la Jocurile Olimpice de la...

Fosta campioană olimpică, mondială şi europeană Ana-Maria Brânză a declarat, sâmbătă, că toată lumea trebuie să accepte că pentru scrima românească este o reuşită...

Cel puțin 19 răniți în urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian,...

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă