13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialŢinute de vară impecabile

Ţinute de vară impecabile

Philips a lansat două game de fiare de călcat, Azur şi EnergyCare, care prin eficienţa reduc timpul dedicat acestei activităţi, nu lasă urme sau pete, alunecă uşor şi nu ard ţesăturile.

Fierul de călcat Philips GC4870 din gama Azur – extrem de eficient are o putere de 2600 W, pentru o încălzire rapidă, beneficiază de sistemul Ionic deep steam, sistem ce creează particule de abur mai mici, care pătrund adânc în material pentru a elimina chiar şi cele mai dificile cute.

Vârful de evacuare a aburului pătrunde şi în zonele dificile, iar sistemul anti-picurare previne petele şi urmele de apă de pe haine din timpul călcării. Pentru o utilizare îndelungată şi pentru a preveni depunerea calcarului, beneficiază de sistemul anti-calcar cu acţiune dublă şi este prevăzut cu oprire automată de siguranţă. Preţ: 399 lei.Fierul de călcat Philips GC3660 din gama EnergyCare este o soluţie benefică şi pentru mediu, reducând cantitatea de abur produsă în standby şi putând economisi până la 20% din energia consumată de un fier de călcat obşnuit. Preţ: 267 lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă