19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialElena Udrea, despre atentatele de la Bruxelles: O palmă dată liderilor Uniunii

Elena Udrea, despre atentatele de la Bruxelles: O palmă dată liderilor Uniunii

Elena Udrea consideră că atentatele de marți dimineață de la Bruxelles sunt „o palmă” pentru lideriile UE care ar fi adus războiul terorist în Europa.  

”Atentat ISIS la Bruxelles, adică fix în casa comună a liderilor Uniunii. O palmă data acestora, care prin lașitate și prostie au adus razboiul terorist în Europa. O aroganță a ISIS la adresa celor care în ciuda evidențelor, au continuat să susțina primirea musulmanilor pe continentul nostru. Cine răspunde astăzi? Merkel, Hollande, Faymann, restul șefilor de state și de guverne?”, a comentat Elena Udrea pe Facebook.

Citește și: Atentate teroriste la Bruxelles. Băsescu: Organizațiile teroriste și-au transferat adepții în Europa odată cu valul migrator islamist

Udrea mai crede că teroriștii vor veni și în România și este numai o chestiune de timp până se vor înregistra și în țara noastră atentate.

”Cine găsește o soluție acum când deja este prea târziu? Cine salveaza Europa? Cine salvează creștinismul? Problema nu este DACĂ vor ajunge și la București, ci CÂND?” a mai scris Elena Udrea. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă