16.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialTânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş, dus la Parchet pentru...

Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş, dus la Parchet pentru ordonanţă de reţinere

Tânărul care duminică după-amiază a intrat cu maşina pe pista Aeroportului Caransebeş în timpul unui concurs de motociclism şi a lovit patru persoane din public a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, unde procurorii vor decide dacă vor emite ordonanţă de reţinere pe numele său, potrivit Mediafax.

În prezent, procurorii îi audiază pe Cristian Ungur şi pe martori, urmând să decidă dacă îi vor da tânărului ordonanţă de reţinere pentu 24 de ore.

Tânărul a fost ţinut în secţia de poliţie din Caransebeş timp de aproape opt ore, timp în care a fost audiat. Au mai fost audiaţi şi alţi martori care s-au aflat la concursul de motociclism şi au văzut accidentul.

“Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism cu o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 miligrame la mie şi părăsirea locului accidentului fără înştiinţarea organelor de poliţie”, a spus Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin.

Duminică după-amiază, tânărul a intrat cu maşina pe pista aeroportului din Caransebeş, unde se desfăşura Campionatul Naţional Individual de Viteză la Motociclism, iar patru persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Caransebeş. Doi dintre răniţi aveau leziuni minore şi au părăsit unitatea medicală, iar celelalte două persoane rănite au leziuni severe şi vor rămâne internate în spital câteva săptămâni.

Medicul Ioan Ungur, tatăl lui Cristian Ungur, a declarat duminică seară pentru Mediafax că nu a avut niciodată probleme cu fiul său şi că acesta trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut, pentru că nu are nicio scuză.

“Este major, trebuie să răspundă. Să fie reţinut. Mi se pare normal să fie reţinut, asta e”, a spus Ioan Ungur, care este membru PDL.

Cele mai citite

Francesco Bagnaia, victorios în Marele Premiu de MotoGP al Cataloniei

Francesco Bagnaia, pilotul italian al echipei Ducati, a câştigat Marele Premiu al Cataloniei la MotoGP, desfășurat duminică pe circuitul Barcelona-Catalunya din Montmelo. Bagnaia și-a adjudecat...

Replica lui Nicușor Dan, după ce s-a spus că blochează reconstrucția stadionului Dinamo

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că reconstrucţia stadionului Dinamo nu are nevoie de PUZ şi că în spaţiul public circulă informații...

Românii au „invadat” Arena Națională. Record de asistență la meciul „Generației de Aur”

Meciul de retragere al „Generației de Aur” a stabilit un nou record de asistență pentru Arena Națională, 54.967 de spectatori fiind în tribunele stadionului...
Ultima oră
Pe aceeași temă