33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportAlte sporturiO nouă victorie pentru naționala de volei feminin a României în Golden...

O nouă victorie pentru naționala de volei feminin a României în Golden League

Naţionala feminină de volei a României s-a impus în fața reprezentativei similare a Suediei cu scorul de 3-0 (25-23, 25-23, 25-18), duminică, la Blaj, în Golden League.

Tricolorele, care s-au impus după o oră şi 25 de minute, au două trei victorii şi un eşec după primele perechi de meciuri.

Rodica Buterez, cu 15 puncte, Elizabet Lenke Inneh, 14 puncte, şi Ana Cristina Miron, 13 puncte, s-au remarcat din echipa antrenată de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez.

De la scandinave cele mai bune au fost Isabelle Haak, 16 puncte, Alexandra Lazic, 11 puncte, şi Anna Haak, 10 puncte.

Ultimele meciuri din faza preliminară a competiţiei vor avea loc pe 1 iunie cu Croaţia şi pe 2 iunie cu Spania, ambele la Gijon.

Primele patru clasate se vor califica la turneul Final Four, care va avea loc pe 15-16 iunie, la Ostrava (Cehia).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cod galben de caniculă şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe judeţe ale ţării

Meteorologii au emis avertizare de caniculă şi disconfort termic pentru mai multe judeţe ale ţării, valabilă luni şi marţi, când temperaturile vor fi ridicate....

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...

Decizia luată de Vladimir Putin după 24 de ani!

Președintele rus Vladimir Putin va vizita Coreea de Nord în această săptămână pentru prima dată în ultimii 24 de ani, au anunțat cele două...
Ultima oră
Pe aceeași temă