26.9 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialTânara de 23 de ani, violata de doi barbati, dupa ce a...

Tânara de 23 de ani, violata de doi barbati, dupa ce a încercat sa vânda un telefon

Maria C. de 23 de ani a fost victima unui viol petrecut vineri seara într-o casă aflată în construcţie de pe raza localităţii Plopeni n evenimentul s-a petrecut chiar la domiciuliul unuia dintre cei doi agresori, victima deplasându-se la locuinţa acestuia pentru a-i vinde un telefon mobil n cei doi violatori, Aleodor Vasile Murărescu şi Marian Constantin Belţic au fost aduşi în faţa instanţei de judecată şi arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

O tânără de 23 de ani a fost violată în seara zilei de vineri, de către doi bărbaţi pe care îi cunoştea de mai mult timp, într-o casă aflată în construcţie de raza localităţii Plopeni, după ce a încercat să vândă unuia dintre agresori un telefon mobil. „În jurul orei 22.05, prin SNUAU 112 am fost sesizaţi despre faptul că în zona staţiei peco de pe raza localităţii Plopeni, oraşul Salcea, într-o casă în construcţie, Maria C. de 23 ani, din comuna Serbăuţi, a fost victima unui viol”, se arată într-un comunicat trimis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

Conform informaţiilor oferite de poliţişti, victima s-ar fi întâlnit în jurul orei 18.00 într-o sală de jocuri mecanice din municipiul Suceava cu Aleodor Vasile Murărescu, de 45 de ani din oraşul Salcea. Cei doi se cunoşteau de mai mult timp şi se întâlniseră pentru a negocia cumpărarea unui telefon mobil. Murărescu i-a promis victimei că îi cumpără telefonul, după care i-a propus să-l însoţească la locuinţa acestuia din oraşul Salcea, pentru a-i da banii. Astfel cei doi s-au deplasat spre Salcea, fiind însoţiţi şi de concubina lui Murărescu, Ionela M.

Pe drum au făcut o escală şi s-au oprit la locuinţa lui Marian Constantin Belţic, de 26 ani, din oraşul Salcea, unde au verificat telefonul. Apoi toţi patru şi-au continuat drumul spre locuinţa lui Murărescu.
Aici, conform declaraţiilor părţii vătămate, într-o cameră a locuinţei, cei doi bărbaţi au întreţinut pe rând cu aceasta raporturi sexuale normale. Maria C. a susţinut că nu s-a opus deoarece îi era frică. În urma plângerii făcute la Poliţie, ea a fost examinată de un medic ginecolog care a constatat că nu prezintă semne de violenţă nici la nivelul organelor genitale şi nici pe corp. Din această cauză, urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie examinată şi de medicul legist.

Duminică, în baza probatoriului administrat, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi violatori pe o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Cele mai citite

Ministerul Economiei și Turismului prezintă salata cu icre de crap, unul dintre cele 13 produse românești protejate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prezintă "salata tradițională cu icre de crap", precizând că acest aliment se află "pe lista produselor cu indicație geografică...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Ministerul Economiei și Turismului prezintă salata cu icre de crap, unul dintre cele 13 produse românești protejate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prezintă "salata tradițională cu icre de crap", precizând că acest aliment se află "pe lista produselor cu indicație geografică...
Ultima oră
Pe aceeași temă