22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialStudiu: Aproape un sfert dintre utilizatorii de iPhone, regretă achiziţia făcută!

Studiu: Aproape un sfert dintre utilizatorii de iPhone, regretă achiziţia făcută!

Peste patru milioane de oameni au dat buzna în magazine de când s-a lansat iPhone 4S pentru a-şi procura terminalul, dar se pare că mulţi dintre ei au început să se plângă de achiziţie.

Chiar dacă produsele Apple şi în special iPhone-urile sunt printre cele mai bine clasate când vine vorba de satisfacţia clientului, un studiu realizat în Marea Britanie ţine să dezmintă acest fapt, potrivit dailymail.co.uk.

La studiul realizat pe 1.694 de posesori de iPhone, s-a arătat că peste 22% regretă achiziţia făcută. Dintre aceştia, 73% au fost bărbaţi.

Principalul motiv pentru acest regret este gelozia. 43% dintre posesorii de iPhone sunt geloşi pe prietenii sau pe membrii familiei care deţin un smartphone concurent.

Un alt motiv important de nemulţumire ar fi cel legat de durata de viaţă a bateriei. 25% dintre utilizatori au acuzat problemele legate de bateria smartphone-ului. Un lucru ciudat este că 13% sunt nemulţumiţi de lipsa butoanelor. Restul nemulţumirilor sunt cauzate de funcţionalitate şi mailuri.

Cel mai interesant este că nu toţi cei care au participat la acest studiu deţineau modelul iPhone 4S, unde se ştie că sunt probleme cu durata de viaţă a bateriei, chiar şi după apariţia ultimului soft iOS 5.0.1.

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă